Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του NEW YORK COLLEGE 2021

H 31η Τελετή Αποφοίτησης του New York College (NYC)

Με φόντο την Ακρόπολη και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, πραγματοποιήθηκε η 31η Τελετή Αποφοίτησης του New York College (NYC) την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αποφοίτους, και με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και εποπτεύοντα τον Ιατρό Παναγιώτη Ευσταθίου, Επικεφαλή του Επιχειρησιακού Κέντρου Περιφέρειας Αττικής, Προέδρου της Ελλ. Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα Υγείας και Διευθυντή του MSc του NYC στη Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους, Bachelor, Master και ΜΒΑ, παρουσία αγαπημένων τους προσώπων καθώς και εξεχόντων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

newyorkcollege.png

Τελετή Αποφοίτησης NYC 2021 στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στη γειτονιά του NYC Athens Campus.


Κύριος ομιλητής (keynote speaker) στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης ήταν ο Δρ. Θεοκλής Ζαούτης, MD, MSCE, Ph.D.

Καθηγητής Παιδιατρικής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας του UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA (Η.Π.Α.) και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας και Έρευνας Αποτελεσμάτων (CLEO) – o δε Πρύτανης του NEW YORK COLLEGE Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, πρώην διευθυντής του Executive MBA και του MSc in HRM του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΟΕΕ), ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

newyorkcollege.png

Από αριστερά προς τα δεξιά: η April Moore, Senior Global Greenwich Manager και η Καθηγήτρια Jane Roscoe, Deputy Vice-Chancellor του UNIVERSITY OF GREENWICH, ο Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE, και ο ο Δρ. Θεοκλής Ζαούτης, MD, MSCE, Ph.D., Καθηγητής Παιδιατρικής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας του UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA (Η.Π.Α.) και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας και Έρευνας Αποτελεσμάτων (CLEO).

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές προς τους αποφοίτους για καλή σταδιοδρομία απηύθυναν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, οι οποίοι εξήραν την προσπάθειά τους, αλλά και το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει το NYC: ο Ιατρός Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας–Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, και ο αν. Καθηγητής του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής, υποψήφιος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) και πρ. Υπουργός Παιδείας.

newyorkcollege.png

Αριστερά προς δεξιά: ο Ιατρός Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, o αν. Καθηγητής του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής, υποψήφιος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) και πρ. Υπουργός Παιδείας, και ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Στους αποφοίτους απένειμαν τα πτυχία ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι των συνεργαζομένων ξένων κρατικών Πανεπιστημίων επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την άψογη συνεργασία τους με το NYC και τη δέσμευσή τους για ποιοτικές πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού κύρους στην αγορά εργασίας.

newyorkcollege.png

H Dr. Isabelle Solé, Director of Bachelor programs του συνεργαζομένου κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE (Γαλλία) απευθύνει χαιρετισμό στους αποφοίτους του NEW YORK COLLEGE.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., αφού ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, τους υπενθύμισε την ρήση του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον περίφημο λόγο του προς τους νέους, στην Πνύκα στις 7 Οκτωβρίου 1838, όπου τους προέτρεψε: «ΣΚΛΑΒΩΘΗΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ»! (Δείτε εδώ την επερχόμενη εκδήλωση του New York College στην Πνύκα).

newyorkcollege.png

Ο Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE (δεξιά) και ο Τάσος Μπουλμέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, επισκέπτης καθηγητής στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ στο Λος Άντζελες (UCLA) και εισηγητής σε master classes εφηρμοσμένης σκηνοθεσίας στο NEW YORK COLLEGE (αριστερά).

Το NEW YORK COLLEGE είναι το κορυφαίο κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με διεθνή εμπειρία στην ίδρυση και λειτουργία Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στο εξωτερικό, έχοντας σήμερα δυναμική παρουσία σε 2 χώρες με 3 εκπαιδευτικά ιδρύματα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην καρδιά της Ευρώπης (Πράγα, Τσεχία): www.nyc.gr

newyorkcollege.png

Ο Πρύτανης του NEW YORK COLLEGE Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, πρώην διευθυντής του Executive MBA και του MSc in HRM του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΟΕΕ), ευχόμενος στους αποφοίτους του Κολλεγίου κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας