Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη 33χρονος για ληστεία με καλάσνικοφ σε τράπεζα

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες της ληστείας τράπεζας με καλάσνικοφ στην Αθήνα

Ο ένας από τους δύο δράστες που λήστεψαν με καλάσνικοφ υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Μητροπόλεως 53, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, συνελήφθη το μεσημέρι, την ώρα που κατέβαινε από ταξί, στη λεωφόρο Κατεχάκη, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος συλληφθείς είναι δραπέτης και ειδικότερα εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ο 33χρονος στις 2 Αυγούστου 2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης και από τότε τον αναζητούσε η ΕΛΑΣ. Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη