Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μυρτώ: Ξεσπά η μητέρα της - «Ποιο είναι το κράτος πρόνοιας που πληρώνουμε»

Η μητέρα της Μυρτούς ξέσπασε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «καμία οργάνωση, καμία συλλογικότητα ποτέ δεν εμφανίστηκε, γιατί η Μυρτώ ζει…»

Σε δικαστικό Γολγοθά έχει εμπλακεί η οικογένεια της Μυρτώς, καθώς η πολιτεία αρνείται να δώσει βοήθεια 2.900 ευρώ μηνιαίως για τη φροντίδα της. 

«Έχει γίνει από το 2017 μια προσφυγή μας κατά της πολιτείας, ζητήσαμε και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, είχαμε ζητήσει να δίνεται ένα ποσόν κάθε μήνα για την αξιοπρεπή συντήρηση της Μυρτώς, φάρμακα, γιατροί κλπ. Αύριο στο ΣτΕ στις 10 το πρωί εκδικάζεται η αναίρεση θα είμαι απέξω γιατί με πνίγει αητό το πράγμα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Μαρία Κοτρώτσου. 

Η μητέρα της Μυρτώς ξέσπασε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «καμία οργάνωση, καμία συλλογικότητα ποτέ δεν εμφανίστηκε, γιατί η Μυρτώ ζει… Πηγαίνουν σε ένα νεκρό. Τι θα ζητήσει ένας νεκρός περά από την ανάμνηση κι ένα καντήλι, δε συζήτω για τους γονείς, ενώ ένας ζωντανός ζήτα να επιβιώσει αξιοπρεπώς με φάρμακα, με θεραπείες».

«Έχει καταστραφεί η ζωή της οικογενείας μας, άλλα κυρίως για τη Μυρτώ δεν μπορεί να συντηρηθεί. Η δικαιολογία είναι ότι ‘θα ανοίξει η πόρτα και η άλλοι άνθρωποι θα πάρουν’. Ποιο είναι το κράτος πρόνοιας που πληρώνουμε όλοι; 35 χρονιά το πλήρωνα».  Η Μυρτώ, υπενθύμισε, έχει 100% αναπηρία. 

Πηγή: skai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ