Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάγδα Φύσσα: Δεν έχουμε τελειώσει με το φασισμό - Ο αγώνας συνεχίζεται

«Αυτή η χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλον ένα νεκρό», τόνισε η μητέρα του Παύλου Φύσσα ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

«Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει» είπε μεταξύ άλλων έξω το Εφετείο η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, με αφορμή την συμπλήρωση ενός από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

 

«Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα, όλοι θυμόμαστε την μεγάλη απόφαση αυτή. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Επίσης ο αγώνας στον δρόμο δεν έχει τελειώσει, το βλέπουμε αυτές τις μέρες το τι γίνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα φαινόμενα της «Σταυρούπολης» η κ. Φύσσα είπε ότι έτσι ήταν πάντα, απλά κάποτε δεν τα βλέπαμε. «Τώρα ναι φαίνονται. Ανησυχώ και πάντα ανησυχούσα».

Παράλληλα υπογράμμισε πως δεν πρέπει να υπάρξει άλλος Παύλος και τόνισε πως «αυτό έχει να κάνει με τους αρμόδιους», για να καταλήξει λέγοντας πως «αυτή η χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλον ένα νεκρό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη