Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Αμετανόητος» ο αρνητής αστυνομικός: «Συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσεως»

«Για όσους δεν με ξέρουν, να ξέρετε ότι δεν θα ανακαλέσω τίποτα απ’ όσα έχω πει. Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται μέχρι δικαίωσης, μέχρι τελικής πτώσεως»

Στις αντιεμβολιαστικές θέσεις του, οι οποίες τον οδήγησαν σε διαθεσιμότητα, επιμένει ο ειδικός φρουρός «Τηλέμαχος Μπόσσιος», ο οποίος με νέο βίντεο στο YouTube δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει όσα έχει πει δημόσια.

«Αυτός ο αγώνας, αυτή η μάχη είναι επιλογή μου» αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στο ΥouΤube πριν από λίγο ο αστυνομικός, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε αναρτήσει βίντεο με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν θα πρέπει να στεναχωριέστε για τίποτα απ΄ ότι συμβαίνει, όλα είναι επιλογές» λέει στο νέο αυτό βίντεο και προσθέτει πως «για όσους δεν με ξέρουν, να ξέρετε ότι δεν θα ανακαλέσω τίποτα απ’ όσα έχω πει. Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται μέχρι δικαίωσης, μέχρι τελικής πτώσεως».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ανεβάσει ακόμα ένα βίντεο στο youtube, στο οποίο αναφερόταν στα rapid test, ενώ έχει δηλώσει πως ο ίδιος δεν κάνει τα τεστ και πληρώνει κάθε μέρα πρόστιμο 300 ευρώ που του επιβάλλεται από την υπηρεσία του.

Ακόμα, σημειώνεται πως διατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και ο «Τηλέμαχος Μπόσσιος» τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Παράλληλα, έχουν διαταχθεί και άλλες ΕΔΕ και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις για άλλα βίντεο που έχει αναρτήσει ο αστυνομικός.

Σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται:

Σχετικά με ανάρτηση – βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης