Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μυστήριο με Φουρθιώτη: «Η κλινική του εικόνα δεν συνάδει με απλή πτώση»

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται μετά την επέμβασή του ο Μένιος Φουρθιώτης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος λίγο αφότου βγήκε από την φυλακή, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς όπως έγινε γνωστό, έπεσε και έσπασε το πόδι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό", το χειρουργείο του παρουσιαστή ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, και πλέον παραμένει κλινήρης στον 6ο όροφο του ΚΑΤ σε μονόκλινο δωμάτιο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκτός από το χειρουργείο που έκανε στην άρθρωση του ισχίου, υπάρχει σπάσιμο και στο οστό του ισχίου, ενώ ανησυχία προκαλούν τα πολλά χτυπήματα που έχει ο παρουσιαστής σε μέση, θώρακα και στήθος.

"Ο Μένιος Φουρθιώτης χειρουργήθηκε το μεσημέρι στο ΚΑΤ αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου. Επίσης φέρει κάταγμα οσφυικής και θωρακικής χώρας αλλά και αρκετούς μώλωπες. Κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο δήλωσε στους γιατρούς ότι έπεσε και χτύπησε αλλά η κλινική του εικόνα δεν συνάδει με μία απλή πτώση από το ύψος του" ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Στο μεταξύ, ο παρουσιαστής έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται."Ελπίδα και υπομονή… Η σοφία του κόσμου σε δύο λέξεις" ήταν η πρώτη, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα στόρι με τα λουλούδια που του έστειλαν όσοι του ευχήθηκαν περαστικά.

Πηγή: thetoc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ