Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πορτοσάλτε για τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Έκανε λόγο για «κατάντια του σωματείου» μετά τη διαγραφή του επειδή δούλευε σε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε χθες να διαγράψει οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου.

Στην καθιερωμένη παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, λέγοντας: «Να πετάξω μία ατάκα. Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω Θεό, να έχουμε υγεία, χωρίς να είμαι μέλος της Ένωσης Συντακτών. Υπάρχουν δημοσιογραφικά μαγαζιά όπως ο ΣΚΑΙ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια οι Οικονόμου και Αναστασοπούλου του έδειξαν ότι είναι πρωτοσέλιδο στην Αυγή, με τον ίδιο να σχολιάζει πως «είμαι μεγάλο θέμα», εξηγώντας τον λόγο της διαγραφής του: «Σε μία απεργία διαφώνησα και εργάστηκα γιατί έχω το δικαίωμα». Μάλιστα, στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΣΗΕΑ, λέγοντας: «Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα