Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Ξεκίνησαν οι εργασίες για να κλείσει η τρύπα στο Νέο Σούλι Σερρών (ΦΩΤΟ)

Αναμένεται ότι θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες με τον δρόμο να παραμένει κλειστός για μεγάλο διάστημα

Νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Εμμανουήλ Παππά έπιασαν δουλειά για να κλείσει η μεγάλη τρύπα που άνοιξε στον κεντρικό δρόμο του Νέου Σουλίου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους οι εργασίες θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες με τον δρόμο να παραμένει κλειστός για μεγάλο διάστημα. Το νερό που διέρχεται από τον ορθογωνικό οχετό μήκους 700 μέτρων είναι ικανό να δημιουργήσει και μεγαλύτερα προβλήματα, γι’ αυτό θα γίνει αποξήλωση του οδοστρώματος γύρω από την τρύπα για να εντοπιστεί η βλάβη.

Για την χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης της ζημιάς ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, αφού τόνισε ότι πρέπει να προηγηθούν μελέτες που θα αναδείξουν το μέγεθος του προβλήματος υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών: «Έχουμε έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, γιατί ο οχετός είναι ένα δίκτυο όμβριων υδάτων. Θα πρέπει να δούμε πόσο θα στοιχίσει η αποκατάσταση της ζημιάς για να έχουμε μια τάξη μεγέθους του ποσού και μετά θα πρέπει, γιατί τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν αντέχουν τέτοιου είδους επεμβάσεις, να χρηματοδοτηθούμε στα πλαίσια της θεομηνίας στους κωδικούς είτε από το Υπουργείο Εσωτερικών είτε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών».

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

trypa_neo_souli_serron_1.jpeg
trypa_neo_souli_serron_2.jpeg
trypa_neo_souli_serron_3.jpeg

Πηγή: ertnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ