Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο VIDEO ντοκουμέντο από την καταδίωξη στο Πέραμα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την καταδίωξη στο Πέραμα, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και οκτώ τραυματίστηκαν, επτά εκ των οποίων αστυνομικοί

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την καταδίωξη στο Πέραμα, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας 20χρονος. 

Σημειώνεται επίσης ότι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη, επτά που όπως προέκυψε έκαναν χρήση των όπλων τους, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Αναμένεται να οδηγηθούν στις 7 μ.μ. στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει εάν θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι ο άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ήταν 20 ετών, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και σεσημασμένος για κλοπές.

Σε βάρος του συλληφθέντα που νοσηλεύεται τραυματίας και ενός τρίτου προσώπου που διαφεύγει τη σύλληψη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛΑΣ, 7 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.

Αντιδράσεις ωστόσο έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες, καθώς στο video από την kathimerini, ακούγονται συνομιλίες αστυνομικών με το κέντρο όπου λέγεται ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματίας αστυνομικός.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ