Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απάτη στις Σέρρες: Αντί για ελαιόλαδο της πούλησαν… νερό

Δικογραφία από την αστυνομία σε βάρος μιας 49χρονης και του 30χρονου γιου της

Θύμα απάτης έπεσε 58χρονη σε περιοχή της Νιγρίτας Σερρών, όπου δύο επιτήδειοι αντί για ελαιόλαδο τής πούλησαν... νερό. Η απάτη φέρεται να έγινε τον περασμένο Μάιο, όταν οι υποτιθέμενοι έμποροι ελαιόλαδου της παρέδωσαν έντεκα δοχεία των πέντε λίτρων με το υποτιθέμενο εμπόρευμα, εισπράττοντας το ποσό των 154 ευρώ. Ύστερα από καιρό, η 54χρονη άνοιξε ένα από τα δοχεία και διαπίστωσε την απάτη. Από την Αστυνομία ταυτοποιήθηκαν ως δράστες μια 49χρονη και ο 30χρονος γιος της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και του ενήλικου γιου της, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2021, με το πρόσχημα πώλησης ελαιόλαδου, εξαπάτησαν ημεδαπή γυναίκα σε περιοχή των Σερρών. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της ημεδαπής, της παρέδωσαν 11 δοχεία των 5 λίτρων το καθένα αντί του ποσού των 154 ευρώ, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αργότερα περιείχαν νερό αντί ελαιολάδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης