Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανοίγει τις πύλες του αύριο το σαλέ στο χιονοδρομικό του Καϊμάκτσαλαν

Ξεκινάει η λειτουργία του σαλέ στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν (ΧΚΒ) ενημερώνει τους φίλους του βουνού, πως από αύριο ξεκινά η λειτουργία του σαλέ στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν, εγκαινιάζοντας τη νέα χιονοδρομική περίοδο 2021-22.

Συγκεκριμένα, το σαλέ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 2050μ., θα υποδέχεται τους επισκέπτες, για το διάστημα της τρέχουσας εβδομάδας, από αύριο Τρίτη 26 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου καθημερινά, από 9.00 έως 16.00 και από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι την έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού μας κέντρου.

Μέσα από μία μαγευτική διαδρομή, ακολουθώντας τη διαδρομή είτε από την Έδεσσα και τον 'Αγιο Αθανάσιο είτε από την Αριδαία και τα Λουτρά Πόζαρ, οι λάτρεις των φθινοπωρινών εξορμήσεων μπορούν να φθάσουν στο υψηλότερο χιονοδρομικό της Ελλάδας, και να  απολαύσουν την πανέμορφη θέα στη Λίμνη Βεγορίτιδα, πολλά από τα βουνά της Βορείου Ελλάδος, με τον Όλυμπο να ξεχωρίζει επιβλητικός, και στο βάθος τον κάμπο της Πέλλας έως τη Θεσσαλονίκη.  Επίσης, εάν χιονίσει, θα μπορέσουν να απολαύσουν τα πρώτα χιόνια και το λευκό χιονισμένο, γαλήνιο τοπίο.

Επισημαίνεται πως στον εσωτερικό χώρο του σαλέ θα εισέρχονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες, με έλεγχο μέσω της ειδικής εφαρμογής των smartphones και την επίδειξη  αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ανεμβολίαστοι επισκέπτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται στους εξωτερικούς χώρους του σαλέ από το προσωπικό μας, για την παραγγελία, πληρωμή και παραλαβή των προϊόντων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ