Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ μετά τη γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Πατέρα μην πέσεις από τα βράχια»

«Πατέρα μην πέσεις από τα βράχια» φωνάζει στον γυναικοκτόνο ο γιος του

Όσο περνούν οι ώρες, οι αποκαλύψεις γύρω από τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα, στην Κρήτη, γίνονται όλο και πιο συνταρακτικές. Ο 54χρονος που μαχαίρωσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οκτώ φορές την 48χρονη πρώην σύζυγό του, ήταν αποφασισμένος να αφαιρέσει τη ζωή της γυναίκας με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά τη γυναικοκτονία

Μετά το φονικό που συγκλόνισε την Ιεράπετρα, ο 54χρονος γυναικοκτόνος βρίσκεται εδώ και ώρες στην άκρη ενός γκρεμού κι απειλεί να κάνει το βήμα που θα τον οδηγήσει στο κενό. Σε απόσταση λίγων μέτρων μακριά του είναι ο 25χρονος γιος του και οι διαπραγματευτές της αστυνομίας, οι οποίοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν έτσι ώστε να μην κάνει τις απειλές του πραγματικότητα. «Πατέρα μην πέσεις, φύγε από τα βράχια» του είπε πολλές φορές ο γιος του.

Κάπου κοντά και τα άλλα του παιδιά τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους επιφύλαξε το πρωινό της 29ης Οκτωβρίου του 2021. Η δολοφονία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις οκτώ το πρωί, με τους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο newsit.gr να μην μπορούν να πιστέψουν τις στιγμές που διαδραματίστηκαν.

Η νέα «ψυχρολουσία»

Το φονικό σημειώθηκε στο πάρκινγκ ενοικιαζόμενων δωματίων όπου είχε πάει σήμερα η αδικοχαμένη γυναίκα προκειμένου να συμφωνήσει με την ιδιοκτήτριά της για να δουλέψει την ερχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη επιχείρηση. Η υπεύθυνη της μονάδας που μίλησε στο newsit.gr περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της.

Τόνισε πως ο δολοφόνος την είχε προειδοποιήσει για αυτό που θα έκανε: «Την είχε απειλήσει πριν δύο ημέρες και την παρακολουθούσε. Δεν έμενε στα δωμάτιά μας η 48χρονη αλλά είχε έρθει εδώ για να πιάσει δουλειά για την επόμενη σεζόν. Σήμερα είχε έρθει για να κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό» ανέφερε η υπεύθυνη στο newsit.gr και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Γύρω στις επτά και μισή η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ. Τότε έφτασε και ο πρώην σύζυγός της με τη μηχανή του. Τη χτύπησε με τη μηχανή του. Η γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προκειμένου να γλιτώσει. Ο πρώην σύζυγός της, την κυνηγούσε. Η κοπέλα πήγε από τις σκάλες μπας και γλιτώσει. Την πέτυχε στις σκάλες και τη σκότωσε».

Οργή και δάκρυα στην Κρήτη

Η Νεκταρία παρότι ήταν χωρισμένη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, είχε διαφορές με τον πρώην σύζυγό της. Τα τέσσερα παιδιά που είχαν αποκτήσει 25, 22 και 18 ετών (δίδυμα κορίτσια) κατάγονταν από το Ηράκλειο της Κρήτης και πλέον μιλάμε για την 13 γυναικοκτονία στην χώρα μας από την αρχή του έτους.

Σήμερα το πρωί προσπάθησε να αποφύγει τα φονικά χτυπήματα του άνδρα της, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στην αρχή ο πρώην σύζυγός της, την χτύπησε με το μηχανάκι στο πάρκινγκ των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Αν και η 48χρονη προσπάθησε να ξεφύγει, δεν τα κατάφερε. Την εγκλώβισε σε κάποια σκαλιά κι εκεί την μαχαίρωσε 8 φορές. Η Νεκταρία έπεσε νεκρή…

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον φιλικό και συγγενικό κύκλο του δράστη, ο 54χρονος προχώρησε στη δολοφονία της πρώην συζύγου του, καθώς πληροφορήθηκε ότι η 48χρονη είχε προχωρήσει σε σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο του δράστη.

Πηγή: newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Θα επιδιώξει να παρακάμψει κυρώσεις της ΕΕ σε επιχειρήσεις LNG
Oι όποιοι νέοι περιορισμοί της ΕΕ θα ωφελήσουν τις ΗΠΑ και θα σημαίνουν ότι η ευρωπαϊκή βιομηχανία πληρώνει περισσότερο για το φυσικό της αέριο,...
Ρωσία: Θα επιδιώξει να παρακάμψει κυρώσεις της ΕΕ σε επιχειρήσεις LNG