Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτα θα υλοποιήσει ο δήμος Βέροιας

Στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κτηνιατρείου, με τη συμβολή εθελοντών φιλοζωικής οργάνωσης

Πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα υλοποιήσει από την Κυριακή 7/11/2021 έως και το Σάββατο 13/11/2021 ο δήμος Βέροιας, στο δημοτικό κτηνιατρείο.

Ο δήμος Βέροιας καλεί τους δημότες που επιθυμούν να συμβάλουν στη στείρωση ενός αδέσποτου ζώου να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Κτηνιατρείο στο τηλέφωνο 2331071336, να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό [email protected], να το αναφέρουν από το android ή iOS κινητό τους μέσω της εφαρμογής app «ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» ή να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φιλοζωικών σωματείων.

Η στείρωση των αδέσποτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κτηνιατρείου, στο Ταγαροχώρι, με τη συμβολή των εθελοντών της γερμανικής φιλοζωικής οργάνωσης Tierinsel Umut Evi e.V., της εθελόντριας Γερμανίδας κτηνιάτρου Dr. Melanie- Elisabeth Stehle του επιστημονικά υπεύθυνου δημοτικού κτηνίατρου, των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βέροιας και των συνεργαζόμενων φιλοζωικών συλλόγων «Σύλλογος Ζωόφιλων ΖΩ.Η» και «Κιβωτός Ελπίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους