Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ από την αύρα της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση πυροσβεστών

Κάταγμα σε δύο σημεία στο πόδι υπέστη φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ

Μετά την καταγγελία εποχικών πυροσβεστών για τον ακρωτηριασμό ενός δασοπυροσβέστη από κρότου λάμψης στη σημερινή κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, σοβαρά τραυματίστηκε και ένας φωτορεπόρτερ σύμφωνα με καταγγελία της ΕΦΕ (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος).

Συγκεκριμένα φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ, έσπασε το πόδι του από τη χρήση της Αύρας από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο γνωστός φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, κάνουν λόγο για κάταγμα σε δύο σημεία στο πόδι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Kατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα , ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου  φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ , τραυματίστηκε (δεν υπάρχει η ακριβής ιατρική εκτίμηση  έως αυτή την ώρα) από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού, κατά την στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών. Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο που επιλέγει από το χειριστή του οχήματος με αποτέλεσμα να  απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι, με τις πρώτες(πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να τον δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό. Η ΕΦΕ αφού του ευχηθεί περαστικά  λπίζοντας τα αποτελέσματα να δείξουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες εκτιμήσεις, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση στο μέλος της ΕΦΕ και της εξελεγκτικής επιτροπής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ