Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια αρνητή γιατρού στη Φθιώτιδα

Η μητέρα του κατέληξε στις 13 Οκτωβρίου, πριν 15 ημέρες ο αδελφός του και χθες πέθανε και ο γιατρός-αρνητής

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Φθιώτιδα όταν σε λιγότερο από ένα μήνα, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια, λόγω του κορωνοϊού. Κανείς τους δεν ήταν εμβολιασμένος. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι αυτός που τους έπεισε να μην εμβολιαστούν ήταν ο γιατρός, ο οποίος κατέληξε χθες, σε ηλικία 66 ετών, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο ΝΧ, συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός, με ειδικότητα καρδιολόγου και απόφοιτος της ΣΣΑΣ, που κατέληξε χθες φέρεται ότι ήταν αρνητής του κορωνοϊού, θεωρώντας ότι είναι μία ίωση όπως όλες οι άλλες. Ως εκ τούτου, έπεισε τόσο τη μητέρα του όσο και τον αδελφό του ότι δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο. Συνάδελφοί του προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο αδελφός του, ΓΧφέρεται ότι είχε δεύτερες σκέψεις, ωστόσο τελικώς επείσθη από τον αδελφό του, μιας και ήταν γιατρός, να μην εμβολιαστεί.

Ο κορωνοϊός άρχισε να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στην οικογένεια, ξεκινώντας από τη 91χρονη μητέρα των δύο αδελφών, Α, που κατέληξε στις 13 Οκτωβρίου. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στις 24 Οκτωβρίου κατέληξε και ο Γιάννης Χριστοδούλου, ενώ ο αρνητής γιατρός αδελφός του ήδη νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο γιατρός άρχισε να αλλάζει τις θέσεις του. Όμως ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε, χτυπημένος από τις επιπλοκές.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ