Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται «νεφική μάζα» - Ποιες περιοχές θα έχουν βροχές

Βροχοφόρα συννεφιά θα πλήξει περιοχές της Ελλάδας

«Νεφική μάζα» έρχεται την Κυριακή, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών. Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, «νεφική μάζα από τη Νοτιοδυτική Ελλάδα φαίνεται να κινείται από τα δυτικά-νοτιοδυτικά προς τα βόρεια-βορειοανατολικά και αυτή η συννεφιά θα δώσει βροχές (ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες), κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στα περισσότερα δυτικά τμήματα».

Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι «δεν αποκλείεται να απλωθεί αυτή η βροχοφόρα συννεφιά και να φτάσουν κάποιες τοπικές βροχές στην Ανατολική Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά και την Αττική», επισημαίνοντας πως αυτό μπορεί να συμβεί από το απόγευμα προς το βράδυ της Κυριακής.

Παράλληλα, ανέφερε πως «δεν θα σταματήσει αυτή η έλευση νεφώσεων από τη Δυτική, Νοτιοδυτική Ελλάδα», σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τονίζοντας πως «ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του, αν και στις ορεινές περιοχές θα είναι λίγο πιο δύσκολο αυτό».

Όπως εξήγησε ο Σάκης Αρναούτογλου, και τη Δευτέρα θα είναι πυκνά τα σύννεφα, ενώ αναμένονται λίγο περισσότερες τοπικές βροχές.

Δείτε το απόσπασμα από το 10:22:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ