Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σύζυγος οφθαλμίατρου: «Ψυχοπαθής και επικίνδυνη» η πρώην γυναίκα του

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης που χθες πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα τού παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Σε βάρος τής κατηγορουμένης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή. 

Η σύζυγος του θύματος δήλωσε σήμερα Παρασκευή ότι οι αρχές ήταν ενημερωμένες για τις απειλές και τις επιθέσεις της γυναίκας, αλλά δεν έγινε δυνατό να κρατήσουν τη δράστη μακριά τους.  

Η σύζυγος του οφθαλμίατρου περιέγραψε τη 49χρονη εικαστικό που χθες πυροβόλησε τον άνδρα της ως μια γυναίκα ψυχικά ασταθή και επικίνδυνη. «Είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνη» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο γιατρός με την οικογένειά του. Η 49χρονη δε δίστασε μάλιστα να ανοίξει πυρ κατά του συζύγου της μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους. 

«Η μαμά έβγαλε ένα πιστόλι από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά» ανέφερε στους αστυνομικούς η κόρη του θύματος. 

Αφού έβγαλε το περίστροφο πυροβόλησε εναντίον του πρώην συζύγου της τουλάχιστον πέντε φορές, τραυματίζοντας τον στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. 

Μέσα στο αυτοκίνητο της μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν ένα μίνι οπλοστάσιο. Εκτός από το περίστροφο είχε δύο μαχαίρια, ένα ξίφος και... κάρτες ταρώ…

«Τους παρακολουθούσε, τους έδερνε» δήλωσε κάτοικος της περιοχής. 

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ, skai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός
Μόνο μέσα στο 2023 υλοποιήθηκε πρόγραμμα με 146 έργα και δράσεις ύψους 1.73 εκατ. ευρώ
Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός