Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ολλανδή δημοσιογράφος: «Δεν εργάζομαι για καμία ΜΚΟ»

«Έδωσα έξοδο στον Μητσοτάκη να πει στην υπόλοιπη Ευρώπη, μας προδώσατε»

Δεν εργάζεται για καμία ΜΚΟ δήλωσε κατηγορηματικά η Ολλανδή δημοσιογράφος Ινγκεμπορχ Μπέχελ, τονίζοντας πως έδωσε με την ερώτησή της στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τη διέξοδο να αποδώσει ευθύνες στης Ευρώπη για την έλλειψη αλληλεγγύης στο προσφυγικό.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και το δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη είπε συγκεκριμένα για το επεισόδιο με τον πρωθυπουργό:

«Του έδωσα μια έξοδο. Του είπα γιατί δεν λέτε στην υπόλοιπη Ευρώπη, μας προδώσατε. Μας αφήσατε μόνους μας, έξι χρόνια περιμέναμε αλληλεγγύη. Είχαμε συμφωνήσει στην αρχή ότι και η υπόλοιπη Ευρώπη θα έπαιρνε και αυτή πρόσφυγες από την Ελλάδα. Τι έχει γίνει; Κάνανε επίσημο σκουπιδιάρικο την Ελλάδα για πρόσφυγες δεν τους θέλει η υπόλοιπη Ευρώπη».

Στην ερώτηση για το αν εργάζεται για κάποια ΜΚΟ η κ. Μπέχελ απάντησε πως γνωρίζει και έχει επαφές με ΜΚΟ όπως όλοι οι δημοσιογράφοι, αλλά δεν εργάζεται για καμία ΜΚΟ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους