Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυροβολισμοί και ένας τραυματίας έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί

Για «επεισόδιο μεταξύ Αλβανών και Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών», έκανε λόγο ο δήμαρχος της περιοχής

Πυροβολισμοί έπεσαν σήμερα το πρωί έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί επί της οδού Αγίων Αναργύρων. «Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Αλβανών Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή», ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης.

Ο δήμαρχος εξήγησε ότι λόγω της πανδημίας όλες οι υποθέσεις στα ΚΕΠ εξυπηρετούνται στον εξωτερικό χώρο. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν έναν Αλβανό - Ρομά. Ανταγωνιστές του, όπως ανέφερε, πέρασαν από το σημείο και πυροβόλησαν εναντίον του προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ο κ. Κιούσης τόνισε ότι τα τελευταία 11 χρόνια έχει επανειλημμένα καταγγείλει ανάλογα περιστατικά στην αστυνομία και τους εκάστοτε υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν έχει γίνει τίποτε μέχρι τώρα. «Όλο το λεκανοπέδιο έρχεται να προμηθευτεί ναρκωτικά από τις συγκεκριμένες ομάδες», ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες και έχουν προσκομιστεί στις αρμόδιες αρχές τα απαραίτητα έγγραφα.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από στις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

Πηγή: skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία