Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ραγίζει καρδιές η μητέρα ανεμβολίαστου οδοντιάτρου που πέθανε από κορωνοϊό

Υπολόγιζε να κάνει το εμβόλιο το Σεπτέμβριο, όμως ο ιός τον χτύπησε νωρίτερα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 57χρονου οδοντιάτρου από το Αίγιο, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο οδοντίατρος, που ήταν ανεμβολίαστος, νοσηλευόταν από τις αρχές Αυγούστου. Παρά τις τρεις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί προκειμένου να τον αποσωληνώσουν, τελικά ο 57χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

“Ήταν ένας αθλητής, έκανε γυμναστική, πρόσεχε την διατροφή του. Δεν κάπνιζε, δεν έπινε”, λέει η μητέρα του οδοντιάτρου και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές: “Αυτή η κατάρα που ήρθε, τού έκανε τα πνευμόνια χάρτινα και δεν δουλεύανε. Δεν άντεξε, έμεινε απόψε από καρδιά”.

Ο Γιώργος Καραβίτης ήταν γνωστός οδοντίατρος στο Αίγιο. Η μητέρα του, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως “διασωληνώθηκε έναν μήνα, μετά πήγε 2,5 μήνες στην εντατική αλλά είχε προχωρήσει στα πνευμόνια αυτή η κατάρα που ήρθε. Τον είχαν στο οξυγόνο. Δεν άντεξε”. “Δύο φορές ήταν να κατεβεί κάτω. Ήταν έτοιμος, είχε επανέλθει για να κατεβεί στον θάλαμο αλλά μετά στράβωσε. Και τώρα ήταν η 3η φορά και πέθανε”, εξηγεί η μητέρα του οδοντιάτρου.

“Υπολόγιζε να κάνει το εμβόλιο τον Σεπτέμβριο”, λέει η μητέρα του

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του δεν είχαν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Η μητέρα του, υποστηρίζει πως δεν πρόλαβε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο 57χρονος εκμυστηρεύτηκε στον γιατρό του πως αυτό ήταν το “μεγάλο λάθος” του. “Υπολόγιζε να το κάνει τον Σεπτέμβριο. Να πάνε να κάνουν εμβόλια, να πάνε να κάνουν εμβόλια”, τονίζει η μητέρα του.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του 57χρονου. “Δύο μέτρα άντρας, έπαιζε ποδόσφαιρο και σε μια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία, ήρθε στο σπίτι. Κάθισε για 5 μέρες, δεν πήγε αμέσως. Και μετά τον πήγαν στον νοσοκομείο και μετά από τρεις μήνες πέθανε»”, ανέφερε ο πατέρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ