Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Σερβετάλη: Συνεχίζεται η παράσταση «Ρινόκερος»

Ο Αιμίλιος Σταματάκης θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη

Πριν μερικές ημέρες ο Άρης Σερβετάλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιτυχημένη παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο Κιβωτός, επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένο κοινό.

Έτσι, η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο Αιμίλιος Σταματάκης. Ο ηθοποιός γνώρισε μεγάλη επιτυχία και την αγάπη του κοινού, όταν πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Οι καμπάνες του Edelweiss» του Νίκου Καρβέλα, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», με τον ίδιο να δέχεται επικρίσεις για τους ηθοποιούς που έμειναν άνεργοι λόγω της απόφασής του. Την ίδια στιγμή, άλλες φωνές της καλλιτεχνικής κοινότητας τάσσονται υπέρ του.

Στοπ στις αντιδράσεις ήρθε να βάλει η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής της παράστασης «Ρινόκερος» Τεχνηχώρος.

Η εταιρεία παραγωγής τονίζει ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι ότι δεν θα συνεχίσει να παίζει στην παράσταση, σε περίπτωση που η πρόσβαση στα θέατρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους. Ακόμη, η εταιρεία Τεχνηχώρος τονίζει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της απέναντι στους ηθοποιούς, τους εργαζόμενους και τους συντελεστές του «Ρινόκερου» και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις ενέργειες που θα κάνει για εκείνους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη texnixoros (@texnixoros)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκρέκας: Στα περυσινά επίπεδα και χαμηλότερα, οι τιμές για το Πασχαλινό τραπέζι
«Η προσπάθειά μας δεν μένει μόνο στο θέμα του καλαθιού. Έχουμε προχωρήσει σε μία σειρά παρεμβάσεων», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης
Σκρέκας: Στα περυσινά επίπεδα και χαμηλότερα, οι τιμές για το Πασχαλινό τραπέζι