Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγωνία για το Παναγιώτη Κελεσίδη: Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό διασωληνωμένος

Ο θρυλικός τερματοφύλακας δεν πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου

Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, Παναγιώτης Κελεσίδης, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ.

Ο 71χρονος θρυλικός γκολκίπερ προσβλήθηκε από τον ιό όντας εμβολιασμένος με δύο δόσεις και ενώ αρχικά η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία, τα πράγματα άλλαξαν. Χθες Δευτέρα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Έτσι, ο Παναγιώτης Κελεσίδης διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο αρχικά και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Δυστυχώς δεν είχε προλάβει να κάνει την τρίτη δόση και η υγεία του επιδεινώθηκε, καθώς πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα.

Ωστόσο, όλες οι κλίνες ΜΕΘ στο Τζάνειο ήταν γεμάτες και αρχικά ο 71χρονος παλαίμαχος του Ολυμπιακού διασωληνώθηκε εκτός εντατικής. Από εκείνη τη στιγμή έγινε αγώνας δρόμου για να βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ σε άλλο νοσοκομείο αναφοράς, κάτι που επετεύχθη και ο Κελεσίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Σωτηρία".

"Περιμένουμε όλα να πάνε καλά, ευχόμαστε για το καλύτερο", ανέφερε ο Αντώνης Γλύκας, γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, σε επικοινωνία με το σάιτ gavros.gr.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κελεσίδης

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης γεννήθηκε το 1950 στις Σέρρες. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό και το 1972 πήγε στον Ολυμπιακό.

Από το 1972 μέχρι το 1979, κατέγραψε στο ενεργητικό του 174 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για τον Πανσερραϊκό έλεγε πάντα ότι είναι η "μάνα του", ενώ ο Ολυμπιακός είναι ο "πατέρας του", έπαιξε για τρία χρόνια, μετά τη θητεία του στον Θρύλο, με τα χρώματα της Προοδευτικής.

Έπαιξε 7 φορές με την Εθνική Ελλάδας, από το 1973, μέχρι το 1979. Το 1972 σε αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο απέκρουσε δύο φορές πέναλτι του Άγγλου Μάρτιν Πίτερς. Τερμάτισε τη σταδιοδρομία του με τα χρώματα της Προοδευτικής το 1982, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας (1973, 1974, 1975) και δύο κύπελλα Ελλάδας (1973, 1975).

Πηγή: thetoc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας μετά τις ταυτόχρονες φωτιές
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας μετά τις ταυτόχρονες φωτιές
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους