Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηλικιωμένη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αποκλειστική νοσοκόμα στο Τζάνειο (VIDEO)

Τι δήλωσε για το περιστατικό η κόρη της άτυχης γυναίκας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αποκλειστική νοσοκόμα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, μία γυναίκα ανήμπορη να δεχθεί τέτοια επίθεση», δήλωσε στον ΑΝΤ1, η κόρη της ηλικιωμένης. Όπως είπε η Λώρα Πιπέρη, κάλεσε ένα γραφείο που διαβεβαίωνε πως διέθετε «Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, πεπειραμένες και με αγάπη στον ασθενή». Ήρθε, όμως, «μία Ρωσοπόντια», η οποία αποδείχθηκε ότι κάθε άλλο παρά αγάπη προς τον ασθενή έδειχνε.

Η κ. Πιπέρη τόνισε πως δεν καταφέρεται στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, εξηγώντας ότι διαπίστωσε ότι εργάζεται σε τραγικές συνθήκες. «Μία νοσηλεύτρια για 23 ασθενείς», ανέφερε χαρακτηριστικά, δικαιολογώντας την απόφασή της να προσλάβει μία αποκλειστική νοσοκόμα για τη μητέρα της.

Η δράστιδα παραμένει ασύλληπτη, ενώ η ηλικιωμένη έχει ράμματα στο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο. Όσο για το γραφείο που διέθεσε την αποκλειστική νοσοκόμα, δεν απαντάει στις κλήσεις που έχει κάνει η Λώρα Πιπέρη.

Πηγή: ant1news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ