Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ματαιώθηκε το Run Greece Καστοριάς λόγω κορωνοϊού

Ο προγραμματισμός για τη διενέργεια του RUN GREECE θα γίνει από το νέο έτος, μετά από εξέταση των δεδομένων της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου

Τη ματαίωση του αγώνα της σειράς "Run Greece" που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Καστοριά, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πόλη και η ευρύτερη περιοχή.

Μετά από συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη, τον δήμαρχο Καστοριάς, Ιωάννη Κορεντσίδη, και τον αντιδήμαρχο Αθανάσιο Ρήμο, και με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, η τοπική ΕΑΣ κατέληξε στην απόφαση ματαίωσης του αγώνα για το 2021.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «... ο προγραμματισμός για τη διενέργεια του RUN GREECE θα γίνει από το νέο έτος, μετά από εξέταση των δεδομένων της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, ευχόμενοι ότι αυτά θα αλλάξουν θετικά και θα μας επιτρέψουν την διεξαγωγή του RUN GREECE για το 2022».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€