Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε από κορωνοϊό ανεμβολίαστη καθαρίστρια σε δημοτικό σχολείο

Η άτυχη γυναίκα ήταν ανάμεσα στα πέντε κρούσματα κορωνοϊού σε καθαρίστριες του δήμου Κατερίνης, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν ανεμβολίαστες

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 63χρονη καθαρίστρια σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα την 1η Δεκεμβρίου να χάσει τη ζωή της.

Η ίδια εργαζόταν σε δημοτικό σχολείο εντός της Κατερίνης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Φέρεται ότι μολύνθηκε εκτός σχολικού περιβάλλοντος και είχε τεθεί σε καραντίνα. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε χθες.

Η άτυχη γυναίκα ήταν ανάμεσα στα πέντε κρούσματα κορωνοϊού σε καθαρίστριες του δήμου Κατερίνης, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν ανεμβολίαστες.

Τι λέει το σωματείο

Η πρόεδρος του Σωματείου καθαριστριών ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων Ν. Πιερίας, κ. Κική Παπανικολάου, σημείωσε πως στην περίπτωση θετικού κρούσματος σε καθαρίστρια ενός σχολείου υπάρχει προσωπικό ασφαλείας που καλύπτει τις ανάγκες.

Μάλιστα, όπως είπε, στην περίπτωση των εκπαιδευτικών και των καθαριστριών ενός σχολείου αν βρεθεί θετικό κρούσμα στη μονάδα δεν τίθενται σε καραντίνα, απλά παρακολουθούνται και υποβάλλονται σε τεστ.

Ο κορωνοϊός ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια

Άλλη μία τραγική ιστορία έρχεται από την Κατερίνη, με το χτύπημα του κορωνοϊού να είναι μοιραίο για μία οικογένεια.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως ένας 43χρονος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο άνδρας, που εργαζόταν ως ψυκτικός στο νοσοκομείο Κατερίνης, είχε βγει σε αναστολή καθώς δεν είχε εμβολιαστεί. Δύο μέρες νωρίτερα είχε χάσει τον πατέρα του, ενώ η μητέρα του σήμερα έφυγε από κορωνοϊό.

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ