Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, έρχονται σοβαρές βροχές – Η πιο «δύσκολη» μέρα

Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου

Για επικείμενη πολύ σοβαρή επιδείνωση καιρού από την ερχόμενη Παρασκευή κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στο Facebook.

Όπως αναφέρει τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν επιδείνωση κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο.

Ειδικότερα, ο Σ. Αρναούτογλου γράφει τα εξής:

«Προσοχή!

Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά αλλά και με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες!

Λεπτομέρειες στα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 στις 16:45 και 22:45».

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ για Πέμπτη έως και Κυριακή.

ΠΕΜΠΤΗ 09-12-2021

Αρχικά σε όλη τη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και το βράδυ στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, που γρήγορα στο Ιόνιο και από το απόγευμα στα υπόλοιπα θα ενισχυθούν και τοπικά θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ο καιρός θα γίνει θερμοκρασιακά ηπιότερος και θα υποχωρήσει ο παγετός στη βορειοδυτική Ελλάδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-12-2021

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ, ενώ είναι πιθανόν το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο να φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-12-2021

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, όπου πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-12-2021

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στα ανατολικά και τα νότια θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ