Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιώργος Τράγκας – «Κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» η κατάσταση της υγείας του

«Εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη» παραμένει η κατάσταση της υγείας του

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας δίνει μάχη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη στα social media, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του  εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»:

 «Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

Σημειώνεται δε πως ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος. Όπως είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμβολιαστεί είναι «επειδή έχει το σάκχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ