Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πιερία: Στον Ανακριτή οι 11 συλληφθέντες για την αρπαγή του γυμνασιάρχη Αιγινίου

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν προθεσμία μέχρι την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου για να απολογηθούν

 

 

Το κατώφλι του Ανακριτή Κατερίνης, πέρασαν το πρωί του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου, οι  11 συλληφθέντες αυτοαποκαλούμενοι ως «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι οποίοι παραπέμπονται με βαρύτατες κατηγορίες για την αρπαγή του Γυμνασιάρχη Αιγινίου, σύμφωνα με το ertnews.gr.

Σύμφωνα με το ertnews.gr : "Έξω από το δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν υποστηρικτές τους. Το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, ένας εκ των συλληφθέντων μίλησε στους δημοσιογράφους μέσα από την κλούβα της αστυνομίας και αρνήθηκε τα πάντα. Από τους 11 που συνελήφθησαν, μόνο οι τρεις έχουν παιδιά στο σχολείο που έγινε η εισβολή. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι μόνο οι δύο από τους έντεκα ανήκουν στους θεματοφύλακες του Συντάγματος, οι υπόλοιποι εννιά είναι γονείς μαθητών του σχολείου. Πρόκειται για έναν απόστρατο αστυνομικό, μία δασκάλα χορού, μία νοικοκυρά, τρεις ιδιωτικούς υπαλλήλους, έναν συνταξιούχο, δύο ανέργους και δύο αγρότες.
Χθες το πρωί, ακινητοποίησαν τον διευθυντή του Γυμνασίου Κατερίνης, τον επιβίβασαν σε όχημα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Έντρομοι οι μαθητές που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, μίλησαν για τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσαν. Το κλίμα τρομοκρατίας καλλιεργείτο επί μήνες στο σχολείο από το τάγμα των αρνητών. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν προθεσμία μέχρι την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου για να απολογηθούν".

 

Δείτε τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος των 11 συλληφθέντων 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο