Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνεργάτης Γιώργου Τράγκα: Δεν ήταν αντιεμβολιαστής – Είχε φοβία από αλλεργία

Τι αποκάλυψε ο συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης

Για τη μάχη του Γιώργου Τράγκα με τον κορωνοϊό μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο στενός του συνεργάτης, Πάρις Κουρτζίδης, αποκαλύπτοντας ότι ο δημοσιογράφος ήθελε να εμβολιαστεί. 

«Ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί κι έδινε μάχη με τον εαυτό του, με την ψυχολογία του, με τις φοβίες του, γιατί ήξερε ότι, όπως και να ‘χει, όσο καλό ή κακό εμβόλιο και αν είναι, σε έναν βαθμό θα τον προστατεύσει. Όποιος σας πει κάτι άλλο, δε λέει την αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Όπως εξήγησε, ο εκλιπών δεν εμβολιάστηκε γιατί είχε κάποια αλλεργία και του είχε δημιουργηθεί φοβία.

Ερωτηθείς σχετικά με το πολιτικό κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που είχε ιδρύσει και την αντιεμβολιαστική του δράση, ο κ. Κουρτζίδης τόνισε ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής και ποτέ δεν είπε σε κάποιον να μην κάνει το εμβόλιο. «Ανησυχούσε για το τί είδους εμβόλιο είναι, αλλά δεν έλεγε επουδενί να μην το κάνει κάποιος. Έλεγε να το κάνει με τη βούλησή του», κατέληξε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με την COVID-19 στο ΓΝ Σωτηρία κατέληξε σήμερα Τρίτη γύρω τις 03:00.

   Ανακοίνωση τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο αναφέρει:

   «Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος 'Ελεύθεροι Άνθρωποι' σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου 'Η ΣΩΤΗΡΙΑ' ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Super - 3 προς παίκτες Άρη: Θα πάρετε το Κύπελλο και θα το φέρετε στο μνημείο του Άλκη
Μήνυμα από τον κεντρικό σύνδεση στους παίκτες του Άρη και τα μέλη της ομάδας, εν όψει του τελικού του Σαββάτου για το Κύπελλο
Super - 3 προς παίκτες Άρη: Θα πάρετε το Κύπελλο και θα το φέρετε στο μνημείο του Άλκη
Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ
Επίσκεψη στην Καρδίτσα η οποία επλήγη πολύ από την θεομηνία Daniel, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ
Χρύσα Αράπογλου: Ο Δήμος Καλαμαριάς βρίσκεται στα όρια χρεοκοπίας
Όπως ανέφερε η νέα δήμαρχος ασκώντας κριτική στη διοίκηση Δαρδαμανέλη ειδικά για τα ανταποδοτικά τέλη μέσα σε τέσσερα χρόνια «εξανεμίστηκαν 13 και...
Χρύσα Αράπογλου: Ο Δήμος Καλαμαριάς βρίσκεται στα όρια χρεοκοπίας