Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταγγελία φρίκη: Νηπιαγωγός κατηγορείται για βιασμό 4χρονου

Φρίκη και αποτροπιασμός από την καταγγελία σε βάρος νηπιαγωγού

Φρικιαστικό σκηνικό που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε σε νηπιαγωγείο με θύμα ένα αγοράκι 4 ετών που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον δάσκαλό του. 

Το παιδί γύρισε από το νηπιαγωγείο και μέσα στην παιδική του αθωότητα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους γονείς του πώς ο ίδιος του ο δάσκαλος τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο πατέρας του συγκλονισμένος αλλά και οργισμένος, περιγράφει στο Mega τον εφιάλτη που εκμυστηρεύτηκε ο γιος του.

Οι γονείς του παιδιού, αν και σε κατάσταση σοκ, προσπάθησαν να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους και αμέσως απευθύνθηκαν στις Αρχές. Πήγαν στην αστυνομία, κατέθεσαν μήνυση κατά του 31 ετών νηπιαγωγού, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να συλληφθεί.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου ''Μαμά πήγα στο μπάνιο''. ''…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο''. ''Με πήγε ο κύριος …, μαμά''. ''Ο κύριος …;' 'κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει ''με πήγε ο κύριος, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου… το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει''» λέει, «διάφορα … στον … μου», ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου με τις περιγραφές να προκαλούν αποτροπιασμό.



Ο μικρός, εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

«Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το ''Χαμόγελο του παιδιού'', τους λέω ''πώς να κινηθώ;'', μου λέει ''πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση''. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία», συμπλήρωσε ο πατέρας του 4χρονου.

Ο 31χρονος νηπιαγωγός αύριο, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού οι οποίοι τώρα, με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων που παρακολουθούν το 4χρονο αγόρι, προσπαθούν να καταλάβουν εάν παρόμοια πράξη είχε συμβεί στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, μέλημά τους, είναι να διαπιστωθεί εάν ο συγκεκριμένος νηπιαγωγός, ενδέχεται να έχει βλάψει κι άλλα παιδιά με τον ίδιο ή άλλο τρόπο.

«Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, χθες πήγαμε σε παιδοψυχολόγο, πάλι, να του μιλήσει… το παιδάκι το είπε σε όλους τους… όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Ευτυχώς. Για την ηλικία του μας είπαν ότι είναι πολύ ώριμο… Που να μη το έλεγε κιόλας… Μπορεί να του έκανε… Να το έκανε συνέχεια μετά αυτός», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Ερευνάται η υπόθεση, ενώ δεν υπάρχει απόλυτη ιατροδικαστική επιβεβαίωση για τα στοιχεία, τα οποία θα εξεταστούν στο δικαστήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ