Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταγγελία 22χρονης: Γνωστός δικηγόρος με αποπλάνησε στα 14 μου

Η καταγγελία της 22χρονης Αρετής

Στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του Open μίλησε η Αρετή Παληού. Η Αρετή 22 ετών σήμερα είναι μία από τις κοπέλες που έχει βρει τη δύναμη να καταγγείλει με το όνομά της και το πρόσωπό της την αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της το 2014- προτού ακόμα κλείσει τα 15 από γνωστό δικηγόρο της Αθήνας ο οποίος ήταν 56 χρονών τότε και την είχε προσεγγίσει έχοντας ερωτική σχέση με μία θεία της. Τόσα χρόνια μετά, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η δίκη.

«Στο σκοτεινό ίντερνετ μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές φωτογραφίες μου χωρίς πρόσωπο, τις οποίες έχει ποστάρει ο βιαστής μου. Δεν ξέρω αν είναι revenge porn, νομίζω ότι δεν είναι. Σημασία έχει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι απλώς κατακριτέο, είναι εγκληματικό. Και το έγκλημα δεν το έχουμε κάνει εμείς. Είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε με τη θέλησή μας, είτε τις στείλαμε επειδή μάς εκβίασαν, όπως στη δική μου περίπτωση, μπορούν να χαθούν από το σκοτεινό ίντερνετ. Μην φοβάστε, μιλήστε. Εγώ απευθύνθηκα στο ευρωπαϊκό δίκτυο κατά της βίας και, μέχρι σήμερα, νόμιζα ότι αυτός που με στήριζε περισσότερο είναι η οικογένειά μου. Τελικά είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να βρίσκεις μία αγκαλιά από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν και είναι εκεί για να σ’ ακούσουν γιατί πιστεύουν ότι το έγκλημα δεν το έχεις κάνει εσύ», ανέφερε η ίδια.

Ο δικηγόρος κατηγορείται, ακόμα, ότι διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας στο διαδίκτυο. Σε βάρος του υπάρχουν ακόμα δύο μηνύσεις για ασέλγεια εις βάρος δύο κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο, για τις οποίες πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

 «Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μάς έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ ως παιδί αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή εμπλεκόταν και η θεία μου φοβήθηκα τις αντιδράσεις της οικογένειας. Παρόλα αυτά αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου, καθημερινά κι εκμεταλλευόμενος καταστάσεις», είπε η Αρετή στον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη για τις συνθήκες υπό τις οποίες γνωρίστηκε με τον δικηγόρο. «Γνωρίζοντας τα οικογενειακά μου, ως φίλος της θείας μου, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να έρθει κοντά μου, με έπεισε ότι δεν με αγαπάει κανείς από την οικογένειά μου, με έστρεψε ενάντια στην οικογένειά μου, με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται και έτσι με ανάγκαζε, - μού έλεγε ότι οφείλω - να τού στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου, έστελνε και εκείνος σε μένα. Ήθελε να είναι το δώρο μου προς αυτόν για την ψυχολογική στήριξη που μού παρείχε και, με τον ίδιο τρόπο, με έπεισε στα 15 μου πια, να συνευρεθούμε ερωτικά. Μετά την ερωτική συνεύρεση η πίεση έγινε ακόμα χειρότερη, μού ζητούσε να συνευρεθώ ερωτικά μαζί του και με άλλες γυναίκες – με την θεία μου, τη γυναίκα του, τις φίλες μου-. Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε, και με μία αφορμή, μίλησα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα κιόλας, και με τον πάτερα μου, πήγαμε και καταθέσαμε στην αστυνομία», συνέχισε.

Πηγή: ethnos.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας