Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λύτρας: Ίσως εντός της ημέρας να υπάρξει σύλληψη του Παναγιωτόπουλου (VIDEO)

Για συνολικά 9 παράνομα βίντεο έκανε λόγο ο ποινικολόγος

Στην ύπαρξη άλλων επτά παράνομων βίντεο με ισάριθμες κοπέλες τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναφέρθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία. Μίλησε για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ανεβάζουν σε 9 συνολικά τον αριθμό των βίντεο και έκανε λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

Οι πληροφορίες είναι για άλλα επτά βίντεο πέρα από το αρχικό πρώτο και το δεύτερο που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και αφορά κοπέλα οικογενειακή του φίλη με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν. Η κοπέλα είχε βάσιμες υποψίες ότι την βιντεοσκοπούσε όταν ήταν μόλις 18 ετών -23 σήμερα- για να διαπιστώσει τελικά ότι είχε διαρρεύσει το υλικό στο διαδίκτυο σε site με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Όπως είπε η κοπέλα υπέβαλε χθες μήνυση. Ερωτηθείς για το αν αναμένεται προσαγωγή του γνωστού παρουσιαστή αρκέστηκε να πει ότι αναμένεται η αντίδραση της Δικαιοσύνης “ας πω πως ότι εντός της ημέρα περιμένουμε τις εξελίξεις” τόνισε.

“Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί την προσωπική ζωή άλλου στο διαδίκτυο, είπε ο κ. Λύτρας.

Ο ίδιος είπε ότι έχουν εγγυήσεις από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι το παράνομο υλικό της 23χρονης θα κατέβει από την αρχική πηγή, “αλλά με την αναπαραγωγή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα έτσι όπως είναι το διαδίκτυο”, σημείωσε.

Σε σχέση με τις ποινές για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων είπε ότι είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και προβλέπουν έως πέντε χρόνια φυλάκιση, ωστόσο η κάθε καταγγελία προσμετράται ξεχωριστά.

Πηγή: ertnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Επιστημονική εκδήλωση για τη φαρμακευτική κάνναβη θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη