Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απόδραση για τα Χριστούγεννα - «Βουλιάζουν» οι χειμερινοί προορισμοί

Ψηλά οι πληρότητες στους χειμερινούς προορισμούς σε όλη τη χώρα

Λίγοι αποφάσισαν φέτος να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, πολλοί όμως αποφάσισαν εκδρομές εντός συνόρων.

Χριστούγεννα και οι χειμερινοί προορισμοί είναι sold out, με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων να δηλώνουν πως η λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις δεν έχει προηγούμενο.

«Σε πιθανή ακύρωση καλύπτεται άμεσα, καθώς είναι μεγάλη η αναγκη του κόσμου για εξορμήσεις στην εξοχή και τα τηλεφωνά ειναι παρα πολλά» ανέφερε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Στέφανος Λαζόπουλος.

Βουλιάζουν οι χειμερινοί προορισμοί

Μπορεί τα Χριστούγεννα και φέτος να έχουν άρωμα κορωνοϊού παρ’ όλα αυτά, αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να μην κάνουν Χριστούγεννα σπίτι τους όπως πέρυσι …δημιουργώντας μηδενικές διαθεσιμότητες σε Καρπενήσι και Μέτσοβο.

Η Αράχωβα μέχρι και σήμερα έχει πληρότητα 98%, η Δημητσάνα και η Βυτίνα ακολουθούν με πληρότητα στο 96%, ενώ τα Τρίκαλα Κορινθίας και τα Ζαγοροχώρια έχουν 95% πληρότητα.

Η Αράχωβα ειναι ο προορισμός για όλα τα βαλάντια … Οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων δηλώνουν αισιόδοξοι, καθώς ολόκληρος σχεδόν ο Ιανουάριος είναι κλεισμένος από τώρα.

Τις επόμενες ημέρες οι πληρότητες θα φτάσουν στο 100% με τους ειδικούς να προβλέπουν πως οι εξορμήσεις δεν σταματήσουν με το τέλος των εορτών, αντιθέτως οι εκδρομείς θα ψάχνουν αφορμή για εξόρμηση και τους επόμενους μήνες.

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ