Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λαζόπουλος – Η ανάρτησή του στο instagram

Με ήπια συμπτώματα νοσεί ο γνωστός ηθοποιός

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός και το ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω των social media. Όπως γνωστοποίησε ο ηθοποιός, νοσεί με ήπια συμπτώματα, ενώ ενημέρωσε και όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος, στην ανάρτησή του κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού και τις 3 Ιανουαρίου, που όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινούσαν να ισχύουν, προτού η «έκρηξη» κρουσμάτων της Τρίτης αλλάξει τα πλάνα της κυβέρνησης.

«Γεια σας. Αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις 2 τελευταίες ημέρες ενημερώνω κι εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό! Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα! Περαστικά σε όλες και σε όλους!!! Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος στο Instagram.

lazopoulos-koronoios.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πόλος έλξης πολλών τουριστών μουσεία και ιστορικά μνημεία της πόλης
Άνοιγμα και στον θρησκευτικό τουρισμό με την παραχώρηση για πρώτη φορά του Γενί Τζαμί στους μουσουλμάνους για το Ραμαζάν
Θεσσαλονίκη: Πόλος έλξης πολλών τουριστών μουσεία και ιστορικά μνημεία της πόλης
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)