Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεαρό ζαρκάδι βρέθηκε τραυματισμένο κοντά στην Κορομηλιά Καστοριάς

Βρίσκεται στο Κτηνιατρείο του Αρκτούρου για νοσηλεία

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε για τραυματισμένο νεαρό ζαρκάδι που βρισκόταν στο οδόστρωμα κοντά στην Κορομηλιά Καστοριάς.

Όπως αναφέρει ο Αρκτούρος, η Ελένη, όπως ονομάστηκε, χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν το τραύμα οφείλεται σε πρόσκρουση με το αυτοκίνητο ή με το προστατευτικό διάζωμα στην προσπάθειά του να διαφύγει του οχήματος. Η ΟΑΕ μαζί με την Δασική Υπηρεσία μετέβησαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν το ζαρκαδάκι το οποίο μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Κτηνιατρείο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Η μικρή Ελένη θα παραμείνει στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές (μπορεί και σηκώνεται, δεν δείχνει σημάδια στρες και δεν έχει αιμορραγία). Να σημειωθεί ότι είναι το 30ο περιστατικό με θύμα οπληφόρο ζώο που διαχειρίζεται η ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μέσα στο 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μείωση ΕΝΦΙΑ ζητά το ΕΒΕΘ - Για ασφαλισμένα επαγγελματικά ακίνητα
Με επιστολή προς το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και το διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
Θεσσαλονίκη: Μείωση ΕΝΦΙΑ ζητά το ΕΒΕΘ - Για ασφαλισμένα επαγγελματικά ακίνητα
Θεσσαλονίκη: Σωφρονιστικοί έδιναν κινητά σε κρατούμενους - «Ταρίφα» 1.000 ευρώ
Δεκτή η αίτηση που είχαν υποβάλει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι να κριθούν από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: Σωφρονιστικοί έδιναν κινητά σε κρατούμενους - «Ταρίφα» 1.000 ευρώ