Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλειστά σχολεία λόγω του σεισμού σε 3 περιοχές στη Β. Ελλάδα

Οι περιοχές που θα μείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου

Ανησύχησε για τα καλά τους κατοίκους της Φλώρινας ο ισχυρότατος σεισμός των 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, γι' αυτό και οι τοπικές αρχές λαμβάνουν τα μέτρα τους για παν ενδεχόμενο.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, λόγω των σεισμικών δονήσεων που σημειώνονται στην περιοχή, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 για προληπτικούς λόγους και λόγους ασφάλειας, εξαιτίας των σεισμικών δονήσεων.

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που δημιουργούν οι συνεχιζόμενες σεισμικές δονήσεις, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 10/1/2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Βαγιεκάνο
Η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματάει ποτέ, με το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (05/05) να περιλαμβάνει σπουδαία ματς με ντέρμπι σε Premier League...
Πάμε Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Βαγιεκάνο