Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θέσεις εργασίας για ελληνόφωνους στη Μάλτα με μισθό 23.500 το χρόνο

Προσφέρεται και πακέτο μετεγκατάστασης που περιλαμβάνει πτήσεις και διαμονή για τις πρώτες 20 νύχτες στη Μάλτα καθώς και δωρεάν υπηρεσία ταξί

Μία νέα αγγελία εργασίας που αφορά την πρόσληψη 10 ατόμων στη Μάλτα, δημοσίευσε  ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού -ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με την αγγελία του ΟΑΕΔ οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλού άψογα την Ελληνική γλώσσα ενώ ο ετήσιος μισθός που προβλέπεται αγγίζει τα 23.500 ευρώ.

Οι θέσεις εργασίας αφορά ένα άτομα ειδικότητας «Greek Speaking Game Presenter» και αφορούν την περιοχή L-Imriehel της Μάλτας.

Η προκήρυξη αναφέρει ακόμα ότι οι θέσεις εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις 10 αυτές θέσεις εργασίας έχουν περιθώριο να στείλουν το βιογραφικό τους έως και Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022.

Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει σε όσους προσληφθούν και έχουν ανάγκη, πακέτο μετεγκατάστασης που περιλαμβάνει πτήσεις και διαμονή για τις πρώτες 20 νύχτες στη Μάλτα.

Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι θα έχουν το προνόμιο να «απολαμβάνουν» δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο καθώς και δωρεάν υπηρεσία ταξί για την επιστροφή τους από την εργασία.

Σύμφωνα με την αγγελία, η συγκεκριμένη θέση δεν απαιτεί κάποια συγκεκριμένη εργασιακή εμπειρία ή δεξιότητες. Χρειάζεται να γνωρίζετε καλά αγγλικά, να είστε «ανοιχτοί» στην εκμάθηση νέων πραγμάτων και ιδανικά να έχετε εργασιακή εμπειρία ενός ή δύο ετών, κατά προτίμηση σε θέση σχετική με αυτή που ζητείται. 

Η εταιρεία προσφέρει παράλληλα τρίμηνη εκπαίδευση, η οποία γίνεται επί πληρωμής.

Δείτε ΕΔΩ την αγγελία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης