Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποινική δίωξη σε δύο νεαρούς για το βιασμό 20χρονης στο Βόλο

Τι υποστήριξαν στην απολογία τους οι κατηγορούμενοι – Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου σε δύο νεαρούς άνδρες 22 και 24 ετών από τη Λάρισα.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά την καταγγελία που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα μία 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα thenewspaper.gr. Ειδικότερα, το καλοκαίρι η νεαρή δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν. Σύμφωνα με όσα είπε η 20χρονη και όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, είχε βγει για διασκέδαση με μία φίλη της και δύο νεαρούς. Όταν η φίλη της αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο δικό της σπίτι οι δύο νεαροί άνδρες. Όμως, εκείνοι τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν, βάσει όσων αναφέρει.

 

Τι ισχυρίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι

Στην απολογία τους οι δύο νεαροί ανέφεραν ότι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω Instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο. Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν. Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο ΙΧ όχημά τους, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν κατά τις πληροφορίες του thenewspaper.gr και οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος, όπου η κοπέλα συνευρέθηκε συναινετικά ερωτικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ύστερα με τον δεύτερο έξω από το όχημα.

Και οι δύο παραδέχονται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της. Ως επιχείρημα μάλιστα προσέφεραν στην ανάκριση μηνύματα της 20χρονης αμέσως μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, με τα οποία θέλουν να αποδείξουν πως η επικοινωνία συνεχίστηκε. Στους δύο νεαρούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της μη εξόδου από τη χώρα.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ