Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ με αναπνευστική ανεπάρκεια ένας 13χρονος στην Κρήτη

Ανησυχία για την αύξηση των ασθενών στις εντατικές των νοσοκομείων του νησιού

Στη ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ με αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται ένα 13χρονο παιδί με κορωνοϊό, χωρίς ωστόσο να έχει διασωληνωθεί ενώ επτά ακόμα παιδιά νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Covid. Την ίδια ώρα ανησυχητική αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο παρουσίασε ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στις εντατικές των νοσοκομείων της Κρήτης. Κι ενώ χθες ήταν 34, σήμερα είναι 42 εκ των οποίων οι 32 διασωληνωμένοι. Συνολικά σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται 236 ασθενείς.

Η μεγαλύτερη πίεση παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονται συνολικά 87 ασθενείς εκ των οποίων οι 13 στη ΜΕΘ με τους 8 να έχουν διασωληνωθεί. Ακολουθεί το ΠΑΓΝΗ με 62 συνολικά ασθενείς. Από αυτούς οι 17 είναι στη ΜΕΘ και οι 14 είναι διασωληνωμένοι.

Όπως είπε στο ekriti ο Διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, στο νοσοκομείο καταγράφηκαν και δύο θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών που νοσηλεύονταν στην κλινική covid.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 38 ασθενείς εκ των οποίων οι 30 στην κλινική και οι υπόλοιποι 8 στην ΜΕΘ με τους 7 να είναι διασωληνωμένοι. Στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες καταγράφηκε και ένας θάνατος ασθενή. Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά 28 ασθενείς εκ των οποίων οι 2 στη ΜΕΘ με τον έναν να είναι διασωληνωμένος.

Δύο ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από τους 10 συνολικά ενώ τέλος, 2 ασθενείς νοσηλεύονται στη Νεάπολη, 2 στη Σητεία και 7 στην Ιεράπετρα.

Πηγή: ekriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ίλον Μασκ εξηγεί γιατί παίρνει κεταμίνη – Πού υποστηρίζει ότι τον βοηθάει
«Υπάρχουν φορές που έχω κατά κάποιο τρόπο… μια αρνητική χημική κατάσταση στον εγκέφαλό μου, όπως η κατάθλιψη, υποθέτω»
Ο Ίλον Μασκ εξηγεί γιατί παίρνει κεταμίνη – Πού υποστηρίζει ότι τον βοηθάει
ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
«Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει στο πλάι του Κυπριακού λαού για μια Κύπρο ενιαία, ανεξάρτητη, ένα και όχι δύο κράτη με μία και μόνη κυριαρχία»
ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να μη διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν
«Χρειαζόμαστε όμως και τη συνεργασία των πρυτανικών αρχών, οι οποίες κι αυτές πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν κι αυτές...
Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να μη διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν