Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο απολύσεις για το σκάνδαλο με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς στην Καρδίτσα

embolio

Δύο απολύσεις για τους εικονικούς εμβολιασμούς

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη χώρα: «Συνεδρίασε σήμερα το Α’βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο προεδρεύει Πρωτοδίκης και έθεσε σε οριστική παύση των καθηκόντων της (απόλυση) τη διοικητική υπάλληλο που εμπλεκόταν στην υπόθεση εικονικών εμβολιασμών στον Παλαμά καθώς επίσης και τη νοσηλεύτρια του ίδιου Κέντρου Υγείας, η οποία έκανε χρήση πιστοποιητικού από εικονικό εμβολιασμό. Μέχρι σήμερα, οι ανωτέρω υπάλληλοι ήταν σε αργία 1 έτους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την η ΕΔΕ που είχε διενεργήσει η 5η Υγειονομική Περιφέρεια, οι «μαϊμού» εμβολιασμοί ήταν δεκάδες, με την διοικητική υπάλληλο να δηλώνει ψευδώς στο σύστημα ότι οι πολίτες είχαν εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με εκείνο το πόρισμα, 34 άτομα έλαβαν το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, όλοι συγγενείς και φίλοι της διοικητικής υπαλλήλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως στο συγκεκριμένο κέντρο εμβολιάστηκαν 40.000 πολίτες, όταν στην περιοχή της Καρδίτσας κατοικούν μόνον 6.000.

Πηγή: newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ