Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Αυτά είναι τα 2 σενάρια για το πού θα έχει χιόνια

Ποιες περιοχές ντύνονται στα λευκά με βάση τα δύο σενάρια

Τα δύο σενάρια για την εξέλιξη του καιρού για την ερχόμενη Δευτέρα παρουσιάζει με ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρόλογος Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για δύο σενάρια -κι όχι για ένα- με ανάρτησή του στο Facebook, όσον αφορά την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έρχεται στη χώρα.

Αναλυτικά αναφέρει: «Δύο και όχι ένα είναι τα σενάρια της εξέλιξης του καιρού για την ερχόμενη Δευτέρα κατά την ταπεινή μου άποψη, οπως είπα και στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 απόψε (ΔΕΥ -ΠΑΡ 16:45 & 22:45).

  • Το πρώτο σενάριο θέλει τις χιονοπτώσεις στο Αιγαίο εκτός από το να επιμένουν να γίνονται κατά τόπους ακόμα πιο έντονες αλλά και να επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημερι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.
  • Το δεύτερο σενάριο θέλει τις χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια της Δευτέρας να παραμένουν μόνο στο Αιγαίο και κυρίως στα βόρεια τμήματα του και στα ορεινά της Κρήτης ! Παρακολουθούμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη και τα επόμενα 24ωρα».

Δείτε την πρόγνωση από το Σάκη Αρναούτγολου στην ΕΡΤ3 και την ανάρτησή του στο Facebook:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι