Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάλος με τον Κατσαούνη του Survivor: Καταγγελία από 16χρονη – Η απάντησή του

Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και προαναγγέλλει μηνύσεις - Τι αναφέρουν οι δικηγόροι του

Ποινική δίωξη κατά παίκτη του Survivor άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο αγρότης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο παίκτης του Survivor κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την χωρίς την θέληση της.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω της προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, ωστόσο το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

 

Αρνείται τις κατηγορίες

«Είναι απορίας άξιο» είπε στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» η Ιουλία Αγγελακοπούλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον παίκτη του ριάλιτι, και τόνισε πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

«Ο εντολέας μου μού ζήτησε να δηλώσω έναντι όλων ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας και σε όποιον διαδίδει ψεύδη για το πρόσωπό του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια «οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

Η κ. Αγγελακοπούλου δήλωσε πως η ίδια, ως γυναίκα, δεν θα υπερασπιζόταν ποτέ έναν άντρα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ιδιαίτερα ανήλικης, εάν είχε και την παραμικρή υποψία ότι έλαβε χώρα ένα τέτοιο γεγονός.

 

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Ψευδές και κατασκευασμένο είναι το περιστατικό με την ανήλικη, αλλά και όσα διακινούνται στον Τύπο για τον Γιώργο Κατσαούνη, σύμφωνα με το δικηγόρο του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Διαμαντή Μπασαρά, το δικηγόρο του παίκτη του Survivor και της οικογένειάς του, ο Γιώργος Κατσαούνης μόλις αποχωρήσει από το παιχνίδι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιώργου Κατσαούνη, έχει ως εξής:

Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς

Ιουλία Αγγελακοπούλου

Πηγές: in.gr, iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ