Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό: «Τρέμω από το κρύο, φοβάμαι ότι θα πεθάνω» (VIDEO)

Κραυγή αγωνίας από 75χρονο πολίτη που βρισκόταν από τις 11 χθες το πρωί 100 μέτρα πριν από την έξοδο των Σπατών

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός 75χρονου πολίτη που έχει εγκλωβιστεί από χθες στις 11 το πρωί στην Αττική Οδό, 100 μέτρα πριν από την έξοδο των Σπατών στο ρεύμα προς Αθήνα.

«Έρχεται ο Στρατός, μοιράζει κουβέρτες. Τρέμουμε. Ένας άλλος μου έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό να πιω τα χάπια μου για την καρδιά και την πίεση. Πετρέλαιο δεν έχω. Δεν μπορώ, τρέμω, θα μείνω. Ο άλλος ο κύριος εδώ πέρα έχει άσθμα. Τι να τον κάνω; 75 ετών. Και δεν έρχονται οι άνθρωποι 70 μέτρα από τα διόδια με τέσσερα φτυάρια;», ανέφερε ο κ. Χρήστος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν έχει περάσει κάποιος να ρωτήσει αν είναι καλά και αν χρειάζεται κάτι, απάντησε: «Κανένας απολύτως. Ντρέπομαι για την παιδεία του πρωθυπουργού και των υπουργών. Ντρέπομαι και λυπάμαι».

Στη συνέχεια είπε: «Πεθαίνουν άνθρωποι εδώ πέρα. Θύματα θέλουνε; Πέστε τους να δείξουν έλεος. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει εδώ. Είναι φοβερό πράγμα. Δεν υπάρχουμε γι' αυτούς εμείς όλοι; Σώστε μας! Μέσα στο αυτοκίνητο είμαστε δύο, ο ένας 75 χρονών με άσθμα, ο άλλος με καρδιά και πίεση. Τρέμουμε!».

Ευτυχώς, η περιπέτεια του 75χρονου και του συνεπιβάτη του είχε αίσιο τέλος, καθώς στη συνέχεια ο κ. Χρήστος επικοινώνησε με τον σταθμό και ενημέρωσε ότι αμφότεροι απεγκλωβίστηκαν. «Αν δεν ήσασταν εσείς, θα είχαμε πεθάνει εδώ», ανέφερε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.

Πηγή: koutipandoras.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης