Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μέχρι 100.000€ μπορούν να διεκδικήσουν όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Τι είπε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Τη δυνατότητα των πολιτών που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», να διεκδικήσουν πολύ μεγάλες αποζημιώσεις αναδεικνύει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι οι οδηγοί μπορούν να ζητήσουν για «ψυχική οδύνη» ποσά που μπορεί να φτάσουν και τις 100.000 ευρώ!

Την ίδια άποψη έχουν και δικηγόροι, όπως η Εβίτα Βαρελά, που μίλησε στον σταθμό, και σημείωσε ότι αποτελεί δικαίωμα όλων να ζητήσουν αποζημίωση, ειδικά εφόσον κινδύνευσε η υγεία τους. Μάλιστα, δεν απέκλεισε και ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους της Αττικής Οδού.

Το «πράσινο φως» για αποζημιώσεις έδωσε και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν δεν χάνουν το δικαίωμα να κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας και να διεκδικήσουν μεγάλες αποζημιώσεις.

Δείτε τι δήλωσε:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι