Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μήνυση επιβατών στο τρένο που κόλλησε στα χιόνια και συγκρούστηκε με μηχανή του ΟΣΕ

Οι δικηγόροι των επιβατών μιλούν για τραυματικές μαρτυρίες που σοκάρουν

Κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 54, η οποία αρχικά ακινητοποιήθηκε μέσα στο χιονιά της Δευτέρας και συγκρούστηκε με μηχανή ρυμούλκησης λίγο έξω από το σταθμό της Λιβαδειάς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 επιβάτες και οι υπόλοιποι να ταλαιπωρηθούν για ώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Χάρη Λαδή αντίστοιχη έρευνα έχει διαταχθεί και από την εισαγγελία Λιβαδειάς προκειμένου πέρα από τις όποιες αποζημιώσεις θα απαιτηθούν, να αναζητηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες για τα όσα συνέβησαν.

Οι δικηγόροι των επιβατών μιλούν για τραυματικές μαρτυρίες που σοκάρουν καθώς πολλοί από τους επιβάτες σε επικοινωνία με τους οικείους τους εξέφραζαν φόβους για την ίδια τους τη ζωή.

Πηγή: tvstar

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λουτσέσκου: Ας δούμε τον Γιοβάνοβιτς όταν του κλέψουν πρωτάθλημα και Κύπελλο
Μετωπική επίθεση από Λουτσέσκου απαντώντας στον Γιοβάνοβιτς μετά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο
Λουτσέσκου: Ας δούμε τον Γιοβάνοβιτς όταν του κλέψουν πρωτάθλημα και Κύπελλο