Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωδεκάχρονος ορφάνεψε για 2η φορά:Έχασε από κορωνοϊό και τους θετούς γονείς του

Οι βιολογικοί γονείς του παιδιού πέθαναν όταν το αγοράκι ήταν σε πολύ μικρή ηλικία - Ανεμβολίαστοι και οι δύο θετοί γονείς του

Το 12χρονο αγόρι από το Βαρθολομιό της Ηλείας, έχασε και τους δύο του γονείς από κορωνοϊό, με διαφορά λίγων ημερών, ενώ πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι.

Το αγοράκι ορφάνεψε για δεύτερη φορά, αφού σύμφωνα με το Patrisnews, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού πέθαναν όταν το αγοράκι ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ τώρα έχασε και τους θετούς γονείς του.

«Είναι ένα 12χρονο αγοράκι και πρέπει να σταθούμε εκεί. Είναι ένα παιδί που έχει χάσει τους δύο γονείς του» είπε στο newsit.gr κάτοικος του Βαρθολομιού που γνώριζε την οικογένεια.

«Αναφορικά με τους συγγενείς, εγώ ξέρω για έναν αδερφό του πατέρα, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά. Οι γονείς του δεν είχαν εμβολιαστεί και απ’ ότι λέγεται ειδικά η μητέρα είχε επηρεαστεί από τις κατηχήσεις ενός αντιεμβολιαστή ιερέα, ο οποίος έλεγε στον κόσμο να μην εμβολιάζεται. Ο πατέρας ξεκίνησε να νοσεί πριν από 1,5 μήνα και κόλλησε και η μητέρα, η οποία είχε νοσήσει ξανά, ήταν στο πρώτο γκρουπ που είχε έρθει από τα Ιεροσόλυμα, ωστόσο παρέμενε ανεμβολίαστη. Ήταν σοβαρή η κατάστασή τους, πιο αναστρέψιμη δεν μπορούσε να γίνει, ήταν διασωληνωμένοι. Το παιδί έχει συγγενείς εδώ στην Ελλάδα, έχει τα αδέρφια της μητέρας του» σημειώνει ο ίδιος. 

Πηγή: newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο
Εκδήλωση σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας - Η Ειρηνοδρομία θα έχει ως σημείο κατάληξης την παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο