Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αεροχείμαρρος φέρνει «κακοκαιρία εξπρές» - Η ανάρτηση Αρναούτογλου

Πότε θα επηρεάσει τη χώρα μας

Νέα επιδείνωση του καιρού θα έχουμε τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου η νέα κακοκαιρία θα οφείλεται σε αεροχείμαρρο.

 «Δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς κάθε μέρα στους προγνωστικούς χάρτες! Ένας αεροχείμαρρος με ανέμους (κίτρινο χρώμα) οι ριπές των οποίων θα αγγίζουν τα 240χιλ/ώρα στο εσωτερικό του, στα 5000 όμως μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το βράδυ της Κυριακής 6/2, πάνω από την ανατολική Αγγλια έως και τις Κάτω Χώρες! Κινούμενος ανατολικότερα και σταδιακά εξασθενούμενος, είναι αυτός που θα φέρει την επιδείνωση ΕΞΠΡΕΣ του καιρού αργά το βράδυ πρώτα στα βόρεια και τη Τρίτη 8/2 και στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, προκαλώντας πολύ ισχυρούς έως σφοδρούς κατά τόπους βοριάδες και στην Ελλάδα όχι μόνο στη θάλασσα αλλά και στη στεριά, με ριπές που ίσως ξεπεράσουν τοπικά και τα 9-10 μποφόρ», γράφει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

aeroxeimaros.jpg
273399049_491075962382103_5742621460922234707_n.jpg

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης