Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα καταγγελία για οπαδική βία – «Συνέχισαν να με χτυπάνε και πεσμένο»

«Αυτό που με χωρίζει από τον Άλκη, είναι η τύχη», αναφέρει 23χρονος

Άλλη μια καταγγελία ενός νεαρού, που έπεσε θύμα οπαδικής βίας στα Χανιά, έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως γράφει το protothema.gr ο Νίκος Νούλας δέχτηκε την επίθεση πριν από περίπου ένα μήνα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι τον πλησίασαν στο κέντρο των Χανίων, λίγες ώρες πριν την πρωτοχρονιά, και με πρόσχημα την οπαδική του προτίμηση, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν χωρίς έλεος.

Όπως καταγγέλλει ο νεαρός, ήταν 30 Δεκεμβρίου και ώρα 22:45, όταν περπατούσε στην οδό Σκαλίδη, στο κέντρο των Χανίων. Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν λεκτικά στην αρχή. Έπειτα, άρχισαν να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με τον νεαρό, μέσα σε όλη την παράνοια φώναζαν συνθήματα ομάδας. Όταν περαστικοί είδαν τον Νίκο πεσμένο στο πεζοδρόμιο, οι οπαδοί τους απείλησαν. «Όρθιος αλλά και πεσμένος έφαγα πολλές κλωτσιές και μπουνιές αποκλειστικά στο κεφάλι» γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος. «Παρακάλεσα να σταματήσουν, αλλά μάταια»

 «Αυτό που χωρίζει εμένα από τον Άλκη και τον κάθε δολοφονηθέντα είναι η τύχη. Ότι οι τύποι που μου την έπεσαν δεν κρατούσαν μαχαίρια κι ότι δεν μου προκλήθηκαν βαριά σωματικά τραύματα. Τα ψυχικά είναι άλλη υπόθεση» είπε.

 «Με την πρώτη μπουνιά δεν αντέδρασα, φώναξα ήρεμα, κάπως αιφνιδιάστηκα. Συνέχισαν όμως με συνεχόμενα χτυπήματα. Με έριξαν κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο αλλά αυτοί συνέχισαν να με χτυπάνε και πεσμένο, κυρίως στο κεφάλι» τονίζει χαρακτηριστικά στο Οpen.

Ο 23χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να φροντίσει τα πολλά τραύματά του.

xania2.jpg
xania1.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη