Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποσύρεται μαρμελάδα φράουλα από γνωστό κατάστημα τροφίμων

Στην απόσυρση του προϊόντος από τα καταστήματα αναμένεται να προχωρήσει η εταιρία, όπως ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχους Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Marks & Spencer Greece, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), προχώρησε άμεσα και έχει ολοκληρώσει πλήρως διαδικασία προληπτικής απόσυρσης όλων των προϊόντων με κωδικό «ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340 γρ» που διατίθενται στα καταστήματα και τμήματα Marks & Spencer Food στην Ελλάδα.

Η απόσυρση των συγκεκριμένων προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια μεμονωμένου περιστατικού που αφορά σε εντοπισμό ξένου σώματος (θραύσματος γυαλιού) στο εν λόγω προϊόν (αριθμός παρτίδας H 1208 και ημερομηνία λήξης 07/2022) και σκοπός είναι να γίνει επανέλεγχος όλων των συσκευασιών.

Η Marks & Spencer Ελλάδος καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν µε την εξυπηρέτηση πελατών στην τηλεφωνική γραμμή: 211 108 7300.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ