Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διφορούμενα δημοσιεύματα για το θάνατο της Τζωρτζίνας – Αναφορά για τοξικό αέριο

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών

Διφορούμενα είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών για το θάνατο της Τζωρτζίνας, με το Πρώτο Θέμα να υποστηρίζει πως πρόκειται για «εγκληματική ενέργεια», την ώρα που την πληροφορία αυτή διαψεύδουν άλλες πηγές που επικαλούνται πληροφορίες από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες των Αθηνών.

Το πρώτο δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα αναφέρει: 

Νέα δεδομένα και ραγδαίες εξελίξεις, προκύπτουν στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Οι έρευνες ενός και πλέον μήνα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων,οδηγούν τις αρμόδιες αρχές στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, όπως αναφέρει το protothema. Η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, εντόπισε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Με απλά λόγια το κοριτσάκι, εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της. Τα νέα δεδομένα, ανοίγουν τη βεντάλια των ερευνών καθώς το επόμενο στάδιο είναι να εντοπιστεί αυτός που στην ουσία δολοφόνησε το παιδάκι. Σε αυτή την περίπτωση, το αμέσως επόμενο στάδιο των ερευνών είναι οι αρχές να σχηματίσουν μια λίστα υπόπτων και μόλις αξιολογήσουν τα στοιχεία, να καταλήξουν στον δολοφόνο και τα κίνητρα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το λεγόμενο “στατιστικό παράδοξο” των τριών θανάτων στην οικογένεια της Πάτρας, υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο φάκελος ανετέθη στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ξεκίνησαν μια ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσουν σε πρώτη φάση το δολοφόνο της Τζωρτζίνας και σε δεύτερο χρόνο αν οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Έτσι, αφού ενημερώθηκαν εκτενώς για όλα τα στοιχεία και με δεδομένο ότι αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα ανοίξουν τον πρώτο κύκλο των 15 προσώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση. Πρόκειται για ιατρούς και νοσηλευτές που χειρίστηκαν την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές την πληροφορία για εισπνοή τοξικού αερίου από τη Τζωρτζίνα

Πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με βαθιά γνώση του φακέλου της υπόθεσης του αιφνίδιου θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που επικαλείται το in.gr διαψεύδουν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Προ των πυλών χιόνια σε 5 περιοχές στη Β. Ελλάδα - Η πρόγνωση για Θεσσαλονίκη

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Οι γιατροί ήθελαν κάμερες στο θάλαμο της Τζωρτζίνα

«Άνεργοι» με εισόδημα έως και €300.000 απολαμβάνουν παροχές από τον ΟΑΕΔ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει